Bonsai Study Group Forum

Species Specific => Shimpaku Juniper Bonsai Discussion => Topic started by: Dave W on October 13, 2012, 10:44 PM

Title: Scale Problem???
Post by: Dave W on October 13, 2012, 10:44 PM
Hi Everyone,

I don't post very often, but I have a real problem that I need some serious help with. Recently a couple of my junipers have developed a white layer to them. I have seen scale before, and have treated it successfully with the Bayer product in the picture, but I am now 3 applications into this, and the problem is getting worse. The small juniper here is a Sargents. It is normally a very deep bright green. I have always been good at keeping my trees very healthy. About 3 weeks ago this began to happen, and it just keeps getting worse. The larger juniper is a San Jose that I grafted Kishu to at Boon's Intensive back in Feb. It took awhile but the whips began moving pretty fast towards the end of the summer. Now it looks like all that work may be lost.

If anyone has any idea of what this might be, PLEASE contact me.

Thanks for the help,

Dave
Title: Re: Scale Problem???
Post by: Chrisl on October 14, 2012, 09:57 AM
Got of pic of it Dan?
Title: Re: Scale Problem???
Post by: Dave W on October 14, 2012, 07:48 PM
Been trying to post a pic for 2 days. What am I doing wrong?
Title: Re: Scale Problem???
Post by: MatsuBonsai on October 14, 2012, 08:04 PM
Error message?  Is the file overly large?  Is there a single quote or other symbol in the filename?

http://bonsaistudygroup.com/forum-feedback/how-to-post-photos/ (http://bonsaistudygroup.com/forum-feedback/how-to-post-photos/)